Kurumsal Bir Web Sitesi Nasıl Olmalı?

Günümüz şartlarında artık her firmanın bir web sitesine sahip olması, bulunabilirliği açısından oldukça önemli. Bir firma araştırılırken bakılan ilk yer, her zaman internet sitesidir. O yüzden web tasarım bir firma için oldukça önemli bir konudur. Web sitesi sizin internette ki yüzünüzdür. Ne kadar kaliteli ve etkileyici olursa o kadar kazanırsınız.

Şirketiniz için bir web sitesi yaptırdığınızda bu site üzerinden şirketiniz hakkında bilgilerde paylaşmalısınız. Güncellemelerde bulunmalı ve hatta şirketiniz hakkında günlük yazılar paylaşmalısınız. Bu görevi bir kişiye vermeli ve bu konuda bir iş planı yapmalısınız. Günlük veya haftalık periyodlarla sitenizde paylaşımlar yapılmalı ve güncel kalması sağlanmalıdır.

Kalite İçin Güncellik

Güncel olmayan bir web sitesi size hiçbir şey kazandırmaz. Zira aslında bir yüktür. Çünkü bir web sitesi en azından bir domain ve hosting hesabına sahip olduğundan bunları da sene sonunda ödemeniz gerekir. Çalışan bir web sitesi bağlı bulunduğu firmaya da değer katacaktır. Yaptığınız hizmetler, ürünler veya değişiklikler hakkında insanları web sitenizden haberdar edebilirsiniz.

Müşterilerimiz için yaptığımız web sitelerinde daima kaliteyi ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Daha önce hiç açılmamış konular ile web sitelerinin seo bakımından güçlenmesini sağlıyoruz. Arama motorlarının en çok dikkat ettiği özgünlük konusunu her zaman en önemli konu başlığı olarak kabul ediyoruz. Bu sayede yaptığımız web siteleri, kenara atılmış atıl bir web sitesinden çok değer kazanan, bağlı bulunduğu şirkete değer kazandıran siteler olmaktadırlar. Bunu ancak güncellik ile sağlayabilirsiniz.

Tabi bazı durumlarda sadece güncellik yetmez. Sitenin görselleri, slide resimleri ve tema duruşu iyi olmalıdır. Bunlarda başarı için olmazsa olmazlardır.


Ayrıca sitenizin hızı çok önemlidir. Müşteriler sitenizde sıkılmadan gezmeli ve onları yavaşlatmamanız gerekir. Yavaş bir web site, müşteri kaybına sebep olur. Bu web siteler, yazılım kaynaklı veya hosting paketleri sebebiyle de yavaş olabilirler. Bu sorun oldukça can sıkıcıdır. Web sitenizin olmaması, yavaş bir siteye sahip olmanızdan daha iyi bir şeydir. Çünkü insanlar zamanlarını boşa harcayan web sitelerini sevmezler. Günümüzde zaman en kıymetli şeydir.


Yorumlar