Mobil ve Tablet Uyumlu İnternet Siteleri

İnternet kullanıcılarının, %70’den daha fazlası mobil cihaz ile internete girmeyi tercih ediyor. Masa üstü ve dizüstü bilgisayarlar artık gerçekten iş hayatında kalmaya başladı. Bu büyük dönüşüm ile birlikte, mobil ve tablet uyumlu internet sitelerine de ihtiyaç arttı. Öyle ki artık yazılım firmaları, mobil ve tablet uyumlu olmayan internet sitesi üretmiyorlar. Fakat bu alan o kadar geniş ki, devamlı gelişebilir bir proje ile işe başlamak hayati önem taşıyor. Zira güncellenmesi mümkün olmayan, geliştirilemez yazılımlarla yola çıkmak, gelecekte firmalara büyük kayıplar verdirebiliyor.

Cms Sistemleri İle Daha Güçlü Olun

Bu yenilikler ve devamlı gelişen yazılım dünyası ile başa çıkabilecek artık büyük aktörler sahnede. Bunlar, arkalarında olan binlerce gerek gönüllü gerek ticari geliştiricilerle, daha mükemmel için çalışıyorlar. Cms (İçerik yönetim sistemi) sistemleri, açık kaynaklı olmaları nedeni ile de talep bakımından her geçen gün biraz daha fazla kullanıcı kazanıyorlar. Aslında yazılım piyasası, Cms sistemleri üzerinden yürüyen bir ticari ağa dönüştü de diyebiliriz.

Yazılımcılar bile artık Cms sistemleri ile müşterilerine cevap vermekte ve geniş özellikleri bakımından bu sistemleri desteklemekte. Müşteri için sorun yok. Önemli olan sorunsuz bir mobil uyumlu internet sitesi ve hosting. Teknik detayların, yani yazılımın aslında ücretsiz dağıtılan bir sistem olduğundan, müşterilerin haberi olsa da bununla kimse ilgilenmiyor. Zira yapılan işler gayet iyi.

Cms sistemlerinin tercih edilmesindeki en büyük etken de mobil ve tablet uyumlu olmaları. Bu cihazlara uyum sağladıkları gibi, yönetim bakımından da bu cihazlar üzerinden detaylı şekilde yönetilebilmekteler. Zaten her geçen gün geliştirilen altyapıları ile biraz daha yenilenen ve tüm cihazlara karşı duyarlı hale getirilen bu sistemler, geleceğin yazılım dünyasında büyük roller oynayacaklar.


En Büyük Cms WordPress

En eski ve içlerinde en büyük kitleye sahip Cms elbette WordPress. Aradaki fark o kadar büyük ki, WordPress’in en yakın rakibi bile, WordPress’in kat kat gerisinde. Açıkçası bu tahtı almak için çok iddialı bir Cms’nin çıkması ve daha büyük şeyler vaad etmesi gerek ki, WordPress düşünülenin hepsini şu an kullanıcılarına zaten vaad etmiş bir durumda.

Mobil ve tablet uyumlu bir web sitesi hayal ediyorsanız, WordPress sizin için en iyi ve ucuz seçim olabilir.


Yorumlar